Janne Maarala Gospel Trio Kerava Jazz -festivaaleilla 9.6.2011

Janne Maarala konsertoi Keravan kirkossa Gospel-trionsa kanssa
kesäkuun 9. päivänä kello 19. Yhtyeessä esiintyvät Maaralan lisäksi saksofonisti Manuel Dunkel sekä laulajatar Anna Inginmaa.

Janne Maarala Gospel Trio esittää konsertissaan omia sovituksiaan kauneimmista virsistä, tunnetuista gospelsävelmistä ja negrospirituaaleista sekä muutamia Janne Maaralan kirkkoon sopivia sävellyksiä.

Saksofonisti Manuel Dunkel (s.1971) on yksi keskeisimmistä saksofonisteista Suomessa. Hänen ilmaisunsa tunnuspiirteitä ovat rikas saksofonisoundi, melodinen improvisointi ja
vankka jazzrytmiikka.

Hänen instensiivinen soittonsa on tullutjazzyleisölle tutuksi 1990-luvun
alkupuolelta lähtien, ja hänon vaikuttanut lukuisissa kokoonpanoissa, kuten Jukka Perko Hurmio-Orkesteri, Groove Convention, Quartet Coyote, Espoo BigBand ja Platypus Ensemble.

Vuodesta 1996 lähtien Dunkel on johtanut omaa kvartettiaan, joka on tehnyt useita kiertueita Suomessa (mm. Jazzliiton-kiertue –97) sekä esiintynyt keskeisillä jazzfestivaaleilla (mm. April Jazz ja Pori Jazz).
Dunkel onesiintynyt kvartetteineen jazzfestivaaleilla myös Kreikassa,Marokossa, Ranskassa ja Serbiassa sekä esiintynyt Tokiossa viidessä jazzklubissa japanilaisen trion ja kvartetin solistina.

Anna-Inginmaa (s.1980) on upeaääninen ja valovoimainen laulaja, joka on esiintynyt kaksi kertaa mm. Lady Summertime -jazzlaulukilpailun semifinaalissa. Hän on esiintynyt16-vuotiaasta
lähtien eri kokoonpanojen kanssa ja valmistunut Kotkan Junnu Vainio –instituutissa pop/jazz –linjalta.

Anna Inginmaa säveltää, sanoittaa ja esiintyy oman yhtyeensä kanssa ja on juuri julkaissut ensimmäisen oman levynsä. Lisäksi hän on The Great Helsinki Swing Big Bandin lauluyhtyeen –The Andrews Sistersien – jäsen ja kuuluu myös Janne Maarala Good Spirit -jazzsekstettiin.