Kauppalehti arvosteli albumin Night And Day

Kauppalehdessä oli avostelu viimeisimmästä albumistani Janne Maarala Trio Featuring Mikko Pettinen. Hannu Lahtonen kirjoitti 3.6.2015 näin:

Kovin aktiiviseksi levyttäjäksi heittäytynyt pianisti Janne Maarala on saanut trionsa solistiksi tällä kertaa trumpetisti Mikko Pettisen, joka yllättäen esiintyy parilla raidalla myöslaulajana. Basisti Sampo Tiittanen ja rumpali Jussi Miettola vastaavat tuttuun tyyliin kompista, joka siis kulkee kuin juna. Maaralan kahden edellisen albumin tavoin tämäkin on konserttiäänite Kulttuurikeskus Vernissan Tikkujameista. Muuten tasapainoista äänitystä hieman häiritsee hi-hatin ylikorostuminen. Tutuista jazzstandardeista koostuvalla levyllä UMO:n tiukkaan trumpetistikaartiin lukeutuva Pettinen puhaltaa tonttinsav armaotteisesti, mutta myös Night and Day sekä How Deep is The Ocean saavat vakuuttavat vokaalitulkinnat. Maarala itse osoittautuut yylitaitoiseksi ja sujuvaksi pianistiksi. Näinä päivinä ilmestyykin mieheltä levyllinen soolopianoimprovisaatioita.

 ****
Tekstissä on pari asiavirhettä, jotka eivätsinänsä olleet oleellisia levyarvion kannalta. Toisin kuin Kauppalehdessä kirjoitetaan, kahdesta aiemmasta albumistani vain vuonna 2014 ilmestynyt Swinging Standards taltioitiin pääosin Vernissassa, kun taas ensilevyni Soi kunniaksi Luojan musiikki soi aikanaan ilmoille Hakunilan kirkossa. Ja rumpalina on kaikilla levyillä ollut eri miekkonen – eli Miettolan Jussi vain uusimmalla kiekolla.